nieuws

Facultatieve
Sponsors

Papaver Gedenkboeken

3 februari 2010


Papaver is een nieuw bedrijf in het oosten van het land. Het specialiseert zich in het maken van gedenkboeken ter nagedachtenis aan een dierbare.

Papaver Gedenkboeken biedt de mogelijkheid beeld en tekst in één boek te combineren. Mooie foto’s van de overledene, de prachtige bloemstukken die de kist sierden, de overlijdensbrief en eventueel -advertentie, de verhalen die ter nagedachtenis aan de overledene verteld zijn. Dit eventueel aangevuld met iemands lievelingsgedicht, veel gebezigde uitspraak, wellicht ook een dankwoord, indien men dit boek aan belangstellenden wil geven. Achterin het boek kan een envelopje worden geplakt waar de cd van de uitvaartdienst in bewaard kan worden.
Door het toevoegen van een 'fotoalbum', waarin alle gedenkwaardige momenten uit het leven van de overledene worden gememoreerd, wordt het boek helemaal compleet. Op ieder gewenst moment kan men het boek ter hand nemen, doorbladeren, wegleggen en opnieuw oppakken, lezen en vooral: de geliefde gedenken.”

Wat kost een gedenkboek?
Bij het volledig digitaal aanleveren van teksten en afbeeldingen (foto’s e.a.) moet men rekenen op € 25 per pagina voor het eerste boek. Een of meerdere extra boeken kosten tussen de € 20 en € 40 euro/stuk.

Uniek
Het resultaat is een prachtig handgebonden boek (of een paperback, net wat men wil) waarmee men op gepaste wijze recht doet aan een geliefde. Of, zoals eerder opdrachtgevers zeggen: “Een uniek monument.”

Meer informatie kunt u vinden op de website: http://www.papavergedenkboeken.nl. Natuurlijk kan men, geheel vrijblijvend, een gesprek aangaan met Annemarie Paalvast. Ze is te bereiken op telefoonnummer: 06-290 72 300.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >