nieuws

Facultatieve
Sponsors

Papa Draak wordt niet meer beter

27 mei 2020


Papa Draak leert Drakie vliegen, vuurspuwen en nog veel meer. Maar op een dag wordt papa Draak ziek. Zo ziek, dat hij niet meer beter kan worden. Drakie, haar grote broer Vonk en mama Draak zijn erg verdrietig, maar ze proberen papa Draak zo veel mogelijk te helpen. Papa krijgt zijvleugels, zodat hij toch nog een tijdje kan vliegen. Tot zelfs dat niet meer kan en ze door moeten zonder papa Draak.

In dit liefdevolle prentenboek voor peuters en kleuters wordt op een eerlijke manier over ziekte, de dood en rouw verteld.

Over Sascha Groen

Sascha Groen is moeder van twee kinderen en getrouwd met Anjo, die op 35-jarige leeftijd de diagnose ALS kreeg. Met Papa Draak wordt niet meer beter wil ze troost bieden aan kinderen met een ongeneeslijk zieke ouder.

Sascha Groen over haar boek:

Ik schreef het boek Papa Draak wordt niet meer beter, omdat ik onze kinderen en kinderen die hetzelfde meemaken een troostboek gun. Een verhaal als het onze, eerlijk en herkenbaar. Een verdrietig verhaal, maar ook één met ruimte voor grapjes. Humor is in ons gezin heel belangrijk. De kern van het verhaal is dat Papa Draak doorleeft in de kinderen. In de vaardigheden die ze van hem leerden, de liefde die hij ze gaf en de eigenschappen die ze van hem hebben. Geschreven vanuit het motto van mijn man: “Het gaat er niet om wat je meeneemt, maar om wat je achterlaat.”Papa Draak wordt niet meer beter | Sascha Groen | ISBN 978 94 92901 68 2 | € 14,99 | Uitgeverij Witte Leeuw | Vanaf 3 jaar | Verschijnt: 27 mei

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE