nieuws

Facultatieve
Sponsors

P. van Wijk Uitvaartkisten opent webwinkel voor uitvaartondernemers en.. particulieren

15 juni 2010

P. van Wijk & Zoon Uitvaartkisten opent vandaag de nieuwe webwinkel www.pvanwijk.nl waar uitvaartondernemers, uitvaartverzorgers en particulieren via internet uitvaartkisten van ambachtelijke topkwaliteit kunnen bestellen.

In navolging op het succesvolle fotoboek lanceert P. van Wijk & Zoon een innovatieve webwinkel met topkwaliteit uitvaartkisten binnen alle prijsklassen. Naast het fotoboek biedt P. van Wijk & Zoon nu dus ook de mogelijkheid om online een keus te maken uit het meest complete assortiment uitvaartkisten van West-Europa.

Voordelen van de webwinkel
De webwinkel heeft als groot voordeel dat er direct selecties kunnen worden gemaakt op ontwerplijn, prijs, houtsoort en speciale aanbiedingen. Hierdoor kunt u nog sneller uitvaartkisten selecteren die volledig aan de wensen van de familie voldoen.
Ook kan er op foto’s van uitvaartkisten worden ingezoomd en is er de optie om productbladen aan te maken die eventueel aan een wilsbeschikking kunnen worden toegevoegd. De webwinkel is verder gemakkelijk en overzichtelijk ingericht waardoor u binnen 2 minuten uw bestelling heeft afgerond.

Speciale online acties
Bovendien worden er in het gedeelte voor uitvaartondernemers en verzorgers doorlopend speciale online acties aangeboden.
Ter introductie van de webwinkel geldt er momenteel een hele aantrekkelijke korting die na aanvraag van een account direct kan worden benut. Accounts kunnen gratis en binnen 1 minuut worden aangevraagd via www.pvanwijk.nl.

De firma P. van Wijk & Zoon is een familiebedrijf en levert al meer dan 85 jaar het meest complete assortiment uitvaartkisten van ambachtelijke topkwaliteit binnen ieder prijssegment.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE