nieuws

Facultatieve
Sponsors

Overname uitvaartverzekeringen NorthWest door Yarden definitief

12 januari 2016


Uitvaartorganisatie Yarden heeft de portefeuille met uitvaartverzekeringen van NorthWest Uitvaartverzekeringen overgenomen. Op 31 december 2015 heeft De Nederlandsche Bank hiervoor toestemming verleend. NorthWest heeft haar uitvaartverzekeringsactiviteiten hiermee beëindigd. Het gaat om een totaal van ongeveer vijftigduizend uitvaartpolissen met een verzekerd bedrag van € 350 miljoen euro.

Serge Evers, directeur Yarden Uitvaartverzekeringen: ‘De overname van deze verzekeringsportefeuille past uitstekend in de groeistrategie van Yarden. Door deze overname ontstaan schaalvoordelen en kan kwaliteitsverhoging en kostensynergie worden bereikt voor onze klanten. Voor NorthWest was de goede dienstverlening van Yarden op het gebied van uitvaartverzorging een belangrijke reden om voor Yarden te kiezen.’

Oud NorthWest-verzekerden profiteren van voordelen Yarden Vereniging

De dienstverlening en het ledenvoordeel van Yarden zijn nu ook beschikbaar voor NorthWest-klanten. Via Yarden Vereniging worden ook voorlichting en nazorg beschikbaar voor NorthWest-klanten. Verder verandert er niets voor de polishouders. De polis en verzekeringsvoorwaarden wijzigen niet.

Over Yarden

Met meer dan 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 900 medewerkers, 200 vrijwilligers, 76 uitvaartverzorgers, 41 uitvaartcentra, 24 crematoria, 26 franchisenemers en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Reageer op dit artikel

Reacties:


21 maart 2018 om 16:31

W.kievits

Mijn vrouw en ik waren lid bij de uitvaartorganisatie. Medio 2000 nam yardin de lidmaatschappen over en zij die meegingen kregen afhankelijk van de einddata bij ons 2350 euro een verhoging naar 3800 euro. Navraag enkele jaren geleden werd dat mondeling bevestigd maar niet schriftelijk verstrekt. Nogmaals mede met een toenmalige uitzenden met radar graag uw reactie.
Mvg groet, fam kievits


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE