nieuws

Facultatieve
Sponsors

Overname Letterconcept door een Rooienaar Antwan Kuis

15 december 2021


Vanaf 1 januari 2022 neemt Antwan Kuis Letterconcept over. Letterconcept is gevestigd in Brakel en opgericht in 1998 door Louise Kamsteeg in Veen. Marjolein Kamsteeg, dochter van Louise, heeft vanaf 1 september 2014 Letterconcept voortgezet. "Na lang wikken en wegen heb ik een keuze gemaakt en ben ik helaas niet langer in staat om Letterconcept voort te zetten”, aldus Marjolein, "gelukkig heb ik een betrouwbare partner gevonden in Antwan, die Letterconcept per 1 januari 2022 over zal nemen”.

Letterconcept is een grafisch bedrijf dat uitvaartbelettering maakt voor de uitvaartbranche om een uitvaart persoonlijker te maken. Er wordt gewerkt met lasertechniek en met sublimatie bedrukking in vier kleuren op aluminium. De producten die gemaakt worden zijn o.a. grafmarkeerders, condoleanceplaatjes, fotoplaten enz. Letterconcept heeft klanten over heel Nederland; de opdrachtgevers zijn voornamelijk uitvaartondernemingen en begraafplaatsbeheerders. Natuurlijk worden er ook opdrachten voor particulieren gemaakt.


Antwan: “Sinds 1 januari 2018 ben ik eigenaar van https://www.letterworld.nl, dat dezelfde producten maakt als Letterconcept. Letterconcept gaat vanaf 1 januari 2022 verder in onze ontwerpstudio in Rooi aan het Sluisplein 60. Marijke en Kim maken daar alle ontwerpen en bewerken desgewenst foto’s van de opdrachtgevers/nabestaanden. Wij hebben veel afbeeldingen in onze database staan, maar een eigen afbeelding is natuurlijk ook geen probleem. Ik heb sinds 2006 een eigen uitvaartonderneming, daarom weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een uitvaart zo persoonlijk mogelijk te verzorgen.
Het maken van bijvoorbeeld een grafmarkeerder, tafelplaatje, kistplaatje of mooie fotoplaat, draagt bij aan een passend afscheid."

Wil je graag een productfolder van ons ontvangen?

Stuur een mail naar info@letterworld.nl met je adresgegevens en we sturen je onze productfolder toe.

Mocht je ondanks onze informatie op de website toch nog vragen hebben, bel dan gerust 0413 840 400.

LetterWorld
Sluisplein 60
5492 AM Sint-Oedenrode

https://www.letterworld.nl
info@letterworld.nl
Tel: 0413 840 400

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >