nieuws

Facultatieve
Sponsors

Overnachten in het crematorium of uitvaartcentrum

28 oktober 2018


Een uitvaartcentrum, begraafplaats en crematorium zijn plaatsen waar de meeste mensen liever niet komen. Laat staan dat je er zou willen blijven slapen. Maar waarom niet eigenlijk? Tijdens de 10e en laatste editie van de Week van de Dialoog in Tilburg bieden Crematorium Tilburg en uitvaartonderneming Monuta Tom van Dijk u de unieke mogelijkheid om een nacht door te brengen in het crematorium of uitvaartcentrum en vervolgens over deze ervaring met elkaar in dialoog te gaan.

Zaterdagavond 10 november vanaf 21:00 uur worden de deelnemers verwacht in het crematorium en uitvaartcentrum beiden gelegen aan de Karel Boddenweg in Tilburg, waar zij hun slaapplaats kunnen inrichten. Aansluitend volgt een gezamenlijke rondleiding door het uitvaartcentrum, over de begraafplaats en door het crematorium. Zondagochtend 11 november, na het ontbijt, gaan de deelnemers vervolgens met elkaar in gesprek. Hierbij staat het zonder oordeel luisteren naar elkaar voorop.

De dialogen dit weekend worden onder andere geleid door de Tilburgse filosofe en auteur Ineke van Pelt en ritueelbegeleider bij afscheid Rob van Tilburg. Deelname (inclusief overnachting en ontbijt) is geheel gratis. Omdat de eerste twee dialoogtafels al snel waren volgeboekt is er een derde, extra tafel toegevoegd. Aanmelden hiervoor kan door een e-mail te sturen aan info@monutatomvandijk.nl of te bellen met 013-822 65 27 (als u geen e-mail heeft). Meer informatie over Crematorium Tilburg en Monuta Tom van Dijk vindt u op www.crematoriumtilburg.nl en www.monutatomvandijk.nl

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Tilburg op www.uitvaart-tilburg.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE