nieuws

Facultatieve
Sponsors

‘Over schuld-, spijt en schaamtegevoelens na het verlies van een dierbare'

25 mei 2018

Op zondag 10 juni a.s. is er in Andante Café een interactieve middag met Ine van den Heuvel. Ine heeft een praktijk in Berkel-Enschot voor integrale therapie en verliesverwerking.

Ine vertelt over schuld, spijt en schaamte, gevoelens die heel vaak na het verlies van een dierbare in het proces van rouwen ervaren worden. Ze vertelt over het ontstaan en over de betekenis van deze gevoelens en ook hoe je ermee om kunt gaan. Waardoor er wat meer rust en mildheid kan ontstaan naar jezelf in het rauwe proces van rouwen.

Deze middag is voor iedereen die zich hierin herkent of zich hierbij betrokken voelt.

Graag aanmelden via: contact@orig-ine.nl of 06-194 19 297.
Voor eventuele verdere informatie: www.orig-ine.nl, www.stervenenrouw.nl of www.crematoriumtilburg.nl/agenda.

Andante Café is een initiatief van het Crematorium Tilburg. U bent in de ochtend vanaf 11.00 uur welkom als u alleen een kopje koffie of thee wilt komen drinken. De ontvangst van het middagprogramma is om 12.30 uur en we starten om 13.00 uur. Er zijn geen entreekosten, koffie en thee is gratis. We verwachten dat de eindtijd ca. 16.00 uur zal zijn.

De bijeenkomst is in Andante Café in het park van het Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 te Tilburg (parkeerterrein rechts en dan het ronde gebouw achteraan).

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE