nieuws

Facultatieve
Sponsors

"Over mijn lijk" van start bij BNN

12 april 2006

Hilversum, 11 april 2006

Vanaf maandag 17 april brengt BNN een nieuwe docusoap; Over Mijn Lijk. In het BNN- programma volgt Patrick Lodiers een jaar lang vijf jonge mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Over Mijn Lijk is zeven weken lang te zien van 21.40 uur tot 22.20 uur op Nederland 2. De gasten van het programma proberen samen met Patrick alles uit de laatste tijd van hun leven te halen. Maar Patrick is ook bij de dagelijkse dingen in hun leven: een onderzoek in het ziekenhuis, het uitzoeken van een doodskist of gewoon even op de koffie.

Patrick gaat in de eerste aflevering met Wiebe (21) naar Pinkpop om zijn favoriete band Saybia te zien. Deze muziek is voor hem zo belangrijk, dat hij zelfs één van hun nummers op zijn crematie wil horen. Karin (29) gaat samen met haar man Jeroen voor een adrenalinerush in de achtbaan, maar neemt ook een kijkje in het crematorium om zich alvast een beetje te oriënteren. Elmar (34) neemt Patrick mee naar het ziekenhuis, waar hij samen met zijn tweelingbroer te horen krijgt hoe het met zijn kanker ervoor staat. En Geja (21) is op een verlate huwelijksreis met haar man Robbin .

In de tweede aflevering gaat Patrick op bezoek bij Elmar , die opnieuw een slechte uitslag over zijn kanker heeft gekregen. Wiebe is jarig en gaat kleiduifschieten met zijn vader en vrienden. De volgende dag viert hij zijn verjaardag bij zijn moeder. Maar moeten ze nou ‘lang zal hij leven’ zingen, of niet? Wiebe vindt van wel… Karin vervolgt haar rondleiding in het crematorium en wil graag zien hoe het cremeren in z’n werk gaat. En Patrick ontmoet voor het eerst Fedde (27), die hem op de golfbaan laat zien hoe je wél moet golfen.

Over Mijn Lijk is een informatief en bijzonder programma en wordt vanaf 17 april van 21.40 uur tot 22.20 uur uitgezonden door BNN. De docusoap wordt geproduceerd door Skyhigh TV , het productiebedrijf dat onder andere het programma Weddingplanner voor de EO maakt.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >