nieuws

Facultatieve
Sponsors

Ouders overleden baby zoeken cameraman die laatste beelden maakte

13 augustus 2014

Peuter Vince uit Staphorst overleed afgelopen juli na een tragisch ongeval. Zijn ouders zijn nu op zoek naar een man die het kindje op 23 juli waarschijnlijk heeft gefilmd op de markt in Staphorst. Deze laatste beelden van het leven van het jongetje zijn voor de ouders van onschatbare waarde en daarom is men een zoektocht gestart, dat meldt het AD.

De vader heeft gezien dat een lange man met een professionele camera beelden maakte op de markt. Hij denkt dat die cameraman zijn zoon ook in beeld heeft gehad. Het jongetje droeg die dag een blauwe korte broek en een wit shirt met de tekst ‘De liefste opa, is toevallig mijn opa’. Als iemand weet wie op 23 juli heeft gefilmd op de markt in Staphorst dan zouden de ouders van Vince dat heel graag willen weten.

Het jongetje overleed op de terugweg van de markt. De auto waarin hij zat werd geraakt door een tracktor. Het jongetje kwam daarbij helaas om het leven. Mocht u weten wie de cameraman is of denkt u dat u het zelf bent, neem dan even contact op met de politie in Staphorst. De gegevens kunnen ook worden gemaild naar de redactie van het AD; dd.redactie@ad.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE