nieuws

Facultatieve
Sponsors

Oude- en Nieuwe Algemene Begraafplaats Putten worden gerenoveerd

23 oktober 2013

De gemeente Putten wil de twee delen (oude en nieuwe) van de algemene begraafplaats aan de Engweg renoveren. De gemeente wil zichtlijnen aanbrengen door middel van bomenlanen die er voor moeten zorgen dat er een visuele eenheid ontstaat tussen de twee begraafplaatsen die worden gescheiden door de Engweg.

De huidige beplanting wordt vervangen en er worden nieuwe paden ingericht. Jarenlang heeft men chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt op de begraafplaats wat er voor heeft gezorgd dat het groen momenteel in slechte staat is. Het nieuwe groen zal onderhoudsvriendelijker zijn waardoor de onderhoudskosten lager worden. Er komen heesters, vaste planten en bomen (lindes en magnolia’s).

Het renovatieplan voorziet ook in het vernieuwen van de bankjes, watervoorzieningen en een nieuw hekwerk. Het hele plan ligt ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Openbare werken. Het plan is in te zien tot 8 november. U kunt het renovatieplan ook online bekijken op de website van de gemeente. Als het college na 8 november instemt met het plan dan kunnen de werkzaamheden nog dit jaar beginnen.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE