nieuws

Facultatieve
Sponsors

Oproep: 'Foto's grafmonumenten van kinderen

25 april 2007

Mijn naam is Claudia C.M. Folkerts en ik beheer de internetsite www.uitkinderliefde.nl, een website voor het op persoonlijke wijze afscheid nemen van je overleden kindje.

Voor mijn site www.uitkinderliefde.nl ben ik op zoek naar (digitale) foto's van grafmonumenten van kinderen van zowel graven als urnengraven. Vaak verschillen kindergraven qua uiterlijk/vormgeving enorm van graven voor volwassenen. Regelmatig wordt er gebruik gemaakt van een 'thema' (vlinder/beertje). Ik wil vooral de verscheidenheid, het verschil tussen jaren geleden en nu, van de kindergraven virtueel zichtbaar maken.

De foto's kunt u digitaal sturen naar: info@uitkinderliefde.nl. Ik verzoek u ook een kort verhaaltje aan te leveren over het overleden kind. In elk geval graag naam, geboortedatum en overlijdensdatum en reden/oorzaak van het overlijden voor zover dit bekend is. Kunt u ook aangeven wat de reden is dat u voor dit soort monument heeft gekozen en op welke begraafplaats het ligt? Indien u dat wenst kunt u ook omschrijven wat voor soort kind het was en wat er zo bijzonder aan hem/haar was. De totale tekst mag helaas niet meer bedragen dan een half A-4 tje (A-5 dus).

Claudia C.M. Folkerts
www.uitkinderliefde.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >