nieuws

Facultatieve
Sponsors

Oproep: DELA zoekt deelnemers expositie herinneringsproducten

10 februari 2006

Eindhoven, 9 februari 2006 –DELA zoekt nieuwe aanbieders van herinneringsproducten om deel te nemen aan een speciale expositie in april. Nederlands grootste uitvaartorganisatie constateert dat de vraag naar deze producten toeneemt, maar dat nieuwe en vernieuwende aanbieders zoals kunstenaars en startende ondernemers, moeilijk een voet aan de grond krijgen. Mede om hen een platform te bieden, organiseert DELA een publieksevenement hierover.

Edwin van de Kerkhof van DELA: “Kunstzinnig vormgegeven urnen, maar ook sieraden met de as van een dierbare waren de eerste herinneringsproducten. Inmiddels is er een echte ‘markt’ ontstaan voor dergelijke producten. Astatoeages, asschilderijen en diamanten, geperst uit de asresten; er wordt steeds meer aangeboden, tot digitale vormen toe. Om nieuwe aanbieders van herinneringsproducten een kans te geven hebben we het initiatief voor deze expositie genomen.”

De expositie in crematorium Rijtackers in Eindhoven wordt eind april geopend en duurt enkele weken. Daarna reist de tentoonstelling langs verschillende locaties door heel Nederland. Per locatie vinden publieksdagen plaats en zijn de producten ook buiten deze speciale dagen zichtbaar in de ontvangstruimten.

DELA roept mensen die een vernieuwend product ontwikkeld hebben en kosteloos deel willen nemen aan een dergelijke expositie op om contact op te nemen. Dit kan telefonisch via crematorium Rijtackers, 040-2624900 of via e-mail aan evandekerkhof@dela.org.

Over DELA
Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 2,7 miljoen verzekerden in de Benelux maken DELA. Een coöperatie die mensen al bijna 70 jaar helpt met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Als marktleider is DELA sterk in beweging. DELA ontwikkelt nieuwe producten en diensten, groeit autonoom en door middel van overnames, de uitvaartcentra en crematoria veranderen in sfeervolle vestigingen en op het hoofdkantoor wordt alles gereed gemaakt om optimaal te kunnen flexwerken.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >