nieuws

Facultatieve
Sponsors

Opening vernieuwd uitvaartcentrum RGU DELA

9 maart 2012


Op donderdag 15 maart wordt het vernieuwde uitvaartcentrum RGU DELA in Rijswijk feestelijk geopend. Op zondag 18 maart is er een open dag waarbij iedereen welkom is. Er zijn verschillende activiteiten voor zowel jong als oud. De deuren van Uitvaartcentrum RGU DELA aan Sammersweg 4 zijn die zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

RGU Uitvaartzorg en DELA nemen de volgende stap in de samenwerking tussen
RGU Uitvaartzorg, Henneken Uitvaartzorg, ’t Clingendaelhuys Uitvaartzorg en DELA. Ze gaan met elkaar verder als één organisatie in de regio Den Haag. Dit doen ze onder de naam RGU DELA. RGU DELA beschikt over twee eigen uitvaartcentra: in Rijswijk het vernieuwde uitvaartcentrum aan de Sammersweg en in Den Haag ’t Clingendaelhuys.

Persoonlijk wensen en warme sfeer
Uitvaartcentrum RGU DELA is sfeervol, warm en kleurrijk ingericht. Arjen van ‘t Kruijs, directeur RGU DELA: “Afscheid nemen in een mooie ambiance neemt geen verdriet weg; het helpt wél bij het creëren van de eerste mooie herinneringen aan een verdrietig moment.” In tegenstelling tot vroeger worden uitvaarten steeds meer afgestemd op persoonlijke wensen. “Wij zien dat nabestaanden vaker zelf de uitvaart vorm geven, een ontwerp maken voor het rouwdrukwerk, kiezen voor een beschilderde kist of ander rouwvervoer willen, zoals een speciale koets of motor. We adviseren hen graag over alle mogelijkheden. Ook tijdens de open dag kunnen bezoekers zien wat allemaal mogelijk is.

Over RGU DELA
Al zo’n 33 jaar verzorgt RGU DELA uitvaarten in Den Haag, Rijswijk en omgeving. De uitvaartverzorgers geven vorm aan een goed verzorgde en persoonlijke uitvaart volgens de wensen van de nabestaanden. RGU DELA beschikt over twee eigen uitvaartcentra: in Den Haag ’t Clingendaelhuys en in Rijswijk het uitvaartcentrum aan de Sammersweg. Deze centra zijn warm en comfortabel ingericht. Een mooie omgeving helpt namelijk bij het creëren van de eerste mooie herinneringen aan een verdrietig moment. RGU DELA beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg en is een dochterorganisatie van DELA. Coöperatie DELA is marktleider in de Benelux en helpt mensen al bijna 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, begrafenis, crematie, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >