nieuws

Facultatieve
Sponsors

Opening nieuw Afscheidshuis Hess

13 december 2017


Op 16 december 2017 opent Hess uitvaartzorg het nieuwe “Afscheidshuis Hess” aan het Barbarakruid in Rotterdam-Ommoord. Het “Afscheidshuis Hess” is een nieuwe vestiging van Hess uitvaartzorg, een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw op een betrokken en persoonlijke manier uitvaarten verzorgt in de regio Rotterdam. Met ouderwetse zorg en toewijding voor nabestaanden, met moderne faciliteiten en mogelijkheden voor een uitvaart van deze tijd. En in maatschappelijke betrokkenheid naar senioren- en kerkelijke instellingen, koren, culturele projecten en (sport)verenigingen.

“Afscheidshuis Hess” is een nieuwe vestiging omdat dit naast de andere vestigingen van Hess in Rotterdam-Overschie, Hillegersberg-Schiebroek en Capelle aan den IJssel (Centrum) fysiek een nieuwe locatie is. Maar ook een nieuwe vestiging omdat de vorm in deze kleinschaligheid en intimiteit uniek - dus nieuw - is in Rotterdam.

Wat maakt het “Afscheidshuis Hess” zo uniek? Het is vooral de unieke combinatie van kleinschaligheid en functionaliteit. Binnen 144 m2 is een huis gecreëerd met een tweetal familiekamers waarin nabestaanden “hun” overledene op elk gewenst moment kunnen bezoeken in hun eigen huiskamer buitenshuis; daarnaast is er de ruimte waarin nabestaanden samen kunnen komen om in besloten kring te herdenken. Ook is er een klein mortuarium voor die overledenen waarvan de nabestaanden hun dierbare vlakbij willen hebben, maar liever op afspraak langskomen. Ook voor andere uitvaartondernemers is het Afscheidshuis Hess beschikbaar.

Na de maanden waarin buurtbewoners en passanten de voormalige dierenkliniek van buiten hebben zien veranderen opent Hess nu ook de deuren van het Afscheidshuis voor het publiek. Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u deze mooie nieuwe locatie bekijken en een kijkje achter de schermen nemen: alle ruimtes van Afscheidshuis Hess zijn deze dag te bezichtigen.

De medewerkers van Hess uitvaartzorg leiden u graag rond en willen al uw vragen over zaken rondom een uitvaart beantwoorden. Voor elke bezoeker ligt een GRATIS informatiepakket klaar.

Artikel in het AD

In het AD staat een artikel over het nieuwe afscheidshuis. Dit artikel is te lezen op de website van het AD.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Rotterdam op www.uitvaartrotterdam.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE