nieuws

Facultatieve
Sponsors

Opening crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen in Venray

15 april 2011

Donderdag is crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen feestelijk geopend. Het gebouw is gevestigd aan de Spurkterdijk in Venray. Boschhuizen is een van de eerste crematoria in Nederland dat is voorzien van een ontmoetingslounge voor bezoekers.

Lounge met lunch en diner
DELA heeft als eerste in Nederland de crematoria kleur gegeven. Deze vormen zo een mooie plek om afscheid te nemen en om herinneringen te creëren. Locatiemanager Elly Swinkels: ‘In dit crematorium is de functie veranderd van een afscheidsplek naar een ontmoetingsplek. Want na de dienst is het nog niet voorbij. Dertig dagen later ontmoeten wij de familie nog een keer en bepalen we de bestemming van de as. Daarvoor hebben we speciale herinneringsproducten ontwikkeld. Tot voor kort had dit bezoek aan het crematorium een functioneel karakter. Met de lounge bieden we nabestaanden een nieuwe ontmoetingsplek waar zij onder het genot van een hapje, drankje of bijvoorbeeld een high tea, op een mooie manier herinneringen kunnen ophalen, vasthouden en koesteren.’

Kijkje achter de schermen
Op zondag 17 april organiseert crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen een open dag. Tussen 10:00 en 16:00 uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen achter de schermen. Adres: Spurkterdijk 40, Venray.

Over DELA
Zo’n 200 vestigingen, 1.700 medewerkers en meer dan 3 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA’s ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >