nieuws

Facultatieve
Sponsors

Opening crematorium Eikelenburg

3 april 2013


Op zaterdag 13 en zondag 14 april houdt Crematorium en Begraafplaats Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 in Rijswijk open huis. Na een intensieve verbouwing van bijna een jaar opent Eikelenburg van 11.30 uur tot 15.30 uur haar deuren voor belangstellenden.

Het pand is niet alleen uitgebreid, maar heeft ook een metamorfose ondergaan op basis van het concept “feeling environment”; een doordacht samenspel van vormen, kleuren en materialen om mensen op hun gemak te stellen. Tijdens het open huis - op zaterdag én zondag - is Bep het Medium tussen 12.00 uur tot 14.00 uur aanwezig om zoveel mogelijk vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.

Uitbreiding

Locatiemanager Jans Springer: ‘Dankzij de enthousiaste inzet van onze medewerkers is de verbouwing tot het gewenste eindresultaat gekomen. Ons pand is niet alleen uitgebreid, maar is van binnen ook geheel gerestyled. Eikelenburg is flink uitgebreid met onder meer de mogelijkheid tot opbaren, uitbreiding van de aula, professionele keuken, familiekamer bij de ovenruimte en één met eigen buitenterras, kinderhoekjes, een vernieuwd buitenterras en de mogelijkheid voor buitenplechtigheden.’

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE