nieuws

Facultatieve
Sponsors

Opening Afscheidshuis Barbara te Noordwijk

29 maart 2012


Op vrijdag 23 maart jl. werd Afscheidshuis Barbara te Noordwijk officieel geopend en de dag erop werd er door honderden mensen gebruik gemaakt van de gelegenheid het huis te bezichtigen. Ook was er een uitvaartbeurs waar veel te bekijken en te bespreken viel.

De meningen waren heel positief. Iedereen was diep onder de indruk van de mogelijkheid die het Afscheidshuis aan een rouwende familie biedt om de laatste dagen voor de uitvaart bijeen te zijn, terwijl hun dierbare opgebaard ligt in de, aan de woonkamer grenzende, sfeervolle rouwkamer.

Het huis is werkelijk voorzien van alles om van deze laatste dagen een bijzondere tijd te maken. Er is een mooie slaapkamer voor 2 personen, een volledig rolstoeltoegankelijke badkamer en toilet. De keuken is uitgerust met vaatwasser, koelkast en een combi-magnetron, terwijl serviesgoed en bestek e.d. ook in ruime mate aanwezig is.

In de woonkamer is een sfeerhaard, een TV/DVD en een Tuner/Cd installatie; maar ook een gevulde boekenkast met ‘rouwboeken’ staat tot de beschikking van de familie. De familie krijgt een eigen sleutel en de privacy is 100% gewaarborgd. Om het huis is parkeerruimte in ruime mate aanwezig.


Als een thuisopbaring niet mogelijk is, biedt het Afscheidshuis een heel goede vervanging. Samen zijn, samen rouwen en de overledene dichtbij hebben...het is de ultieme wens van velen. Het Afscheidshuis kan aan die wens voldoen en biedt ook ruimte om kleine condoleances te houden, precies zoals men dat thuis ook zou doen. Ook een afscheidsdienst in kleine kring kan in het huis worden gehouden.

Uitvaartverzorging Barbara te Noordwijk (al sinds 1912 actief) wil heel graag haar dienstverlening en begeleiding ‘op maat leveren’ en biedt met het Afscheidshuis een prachtige aanvulling op datgene wat al mogelijk is.

In het Afscheidshuis is ook kantoorruimte gerealiseerd voor de uitvaartleiders en voor anderen die, onder de paraplu van de Barbara, diensten aanbieden op het gebied van assistentie bij het regelen van nalatenschappen, boedelruimingen en nazorg. Kortom Barbara Noordwijk is 100 jaar....maar nog springlevend....en vol nieuwe ideeën. Professioneel en betrokken is onze slogan en daar willen we, ook in onze volgende 100 jaar, aan blijven voldoen!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >