nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open Podium op begraafplaats St. Barbara

6 mei 2019

Zondag 26 mei opent begraafplaats St. Barbara haar kapel voor talent van alle leeftijden. De aanmeldingen stroomden binnen. Danique, deelneemster van The Voice Kids, zingt, de negenjarige Luna treedt op met haar viool en stadsdichter Pol van der Laan heeft zich aangemeld. De optredens vinden plaats tussen 13:00 en 15:00 uur in de Binckhorst en wordt georganiseerd in het kader van het landelijke Weekend van de Begraafplaats.

Het programma is gevarieerd. Jong talent zingt of speelt viool, verschillende singersong writers brengen hun liedjes ten gehore en meer ervaren muzikanten spelen een aantal klassieke nummers. Zeker geen doorsnee begrafenismuziek. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar de diverse optredens. Na afloop bieden wij u een lekker hapje en drankje aan.

Open begraafplaatsdagen

Bijna honderd Nederlandse begraafplaatsen doen mee aan het Weekend van de Begraafplaats op 24, 25 en 26 mei 2019. Tijdens deze open dagen heten begraafplaatsen in het hele land bezoekers een warm welkom en organiseren zij verschillende drempelverlagende activiteiten zoals een rondleiding of een concert. Zo ook de Haagse begraafplaats St. Barbara, St. Barbaraweg 6, Den Haag.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Den Haag op www.uitvaart-den-haag.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >