nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open info-dag Balinkes Uitvaartverzorging

10 oktober 2005


Stichting Balinkes Uitvaartverzorging te Winterswijk houdt op zaterdag 15 oktober een open info-dag.
Op deze dag is iedereen welkom om een kijkje te nemen in het gerenoveerde en gemoderniseerde Uitvaartcentrum Balinkes. De open info-dag wordt gehouden van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Al de gebouwen en zalen hebben een renovatie en modernisering ondergaan.
Zo is er de Serrezaal, een multifunctionele zaal die als koffiekamer dienst kan doen, maar ook bijvoorbeeld voor humanistische diensten gebruikt kan worden.
De Serrezaal is voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie. Dit maakt het ook mogelijk om plechtigheden op CD op te nemen.
De opbaarruimte is vergroot en nieuw ingericht. Bij de nieuwe inrichting is gekozen voor een huiselijke sfeer met een warme uitstraling. Zo wordt een atmosfeer gecreëerd voor een ongedwongen afscheid.

Het bestuur, dat bij de gehele verbouwing de directievoering in eigen hand heeft gehouden, zal tijdens de info dag ook aanwezig zijn. U kunt hen feliciteren met een uitvaartcentrum dat voor alle overtuigingen en geloofsrichtingen de passende accommodatie heeft.
Vooral omdat Stichting Balinkes Uitvaartverzorging een organisatie is zonder winstoogmerk, zijn de mogelijkheden voor de nabestaanden veelzijdig. Ook maakt het feit dat de organisatie niet commercieel is, het mogelijk om de huidige prijzen te hanteren. Sterker nog, in 2005 zijn de tarieven niet gestegen, maar zijn een aantal tarieven zelfs gedaald. Vanuit haar non-profit achtergrond is Balinkes Uitvaartverzorging in staat om de piëteitsvolle verzorging van de overledene en de wensen van de nabestaanden centraal te stellen.

Ook de medewerkers zijn op deze info dag aanwezig om belangstellenden van informatie te voorzien.
De uitvaartverzorgers Nando Smid en Marijke Schigt-Don geven informatie over zaken die tijdens een uitvaart aan de orde komen. O.a. zal een aantal grafkisten staan opgesteld zodat men een indruk kan krijgen van de steeds ruimer wordende mogelijkheden.
Mocht u financiële vragen inzake uitvaarten of het Uitvaartcentrum hebben, kunt u deze richten aan de bedrijfsleider Bert van Asselt. Daarnaast zijn ook de aflegsters, Ineke Fles-Tempert en Wilma Navis-Tolkamp, de aulamedewerkster, Anita Tolkamp-Beernink, en de beheerster, Ina Ruesink, aanwezig. Ook zij zullen desgewenst hun vakgebied toelichten.
De koffiedames Ine Lammers-Blekkink en Marjan Ebbers-Meerdink zullen, zoals altijd, ook deze dag zorgen voor een lekker kopje koffie.

Ook zal er informatie materiaal aanwezig zijn over notariële zaken. Met name over testamenten en dergelijke komen na een overlijden nog wel eens vragen op. Voor de beantwoording van deze vragen zal Notariskantoor Hobbelink & Buitink zorgen.
Daarnaast worden de mogelijkheden met betrekking tot rouwdrukwerk in de Serrezaal toegelicht.
Sinds geruime tijd maakt Balinkes Uitvaartverzorging eigen rouwdrukwerk. Dit stelt de organisatie in staat nog meer mogelijkheden aan te bieden aan de nabestaanden.

Een adviseur van de regionaal gevestigde verzekeraar Gelderse Uitvaart Verzekering zal informatie verstrekken over verzekeringen. Dit is geen overbodige luxe, daar een uitvaart momenteel al ca. € 5.500,00 kost. Op basis van bestaande polissen kan men kan laten berekenen of men goed verzekerd is voor de kosten van een uitvaart. Tevens kan een vrijblijvende offerte worden verstrekt.

De Winterswijkse natuursteen bedrijven De Corbeel en Greven zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over grafmonumenten. U kunt zich laten informeren over de mogelijkheden en de kosten van een gedenkteken.

Tijdens de open info dag wordt u ontvangen met een kopje koffie in de vernieuwde Serrezaal.
Van 10.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >