nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open huis Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg

22 november 2012

Op zaterdag 24 november a.s. is iedereen van harte welkom tussen 10.00 – 16.00 uur om het nieuwe kantoorpand met uitvaartwinkel van Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg te bezichtigen aan ’t Schilt 14 in het centrum van Woudenberg. Onder het genot van een kopje koffie of een drankje kunt u een kijkje komen nemen.

Uitvaartwinkel
Eerder deze week werden het nieuwe kantoorpand en de uitvaartwinkel officieel geopend door wethouder J. C. Schreuder, gemeente Woudenberg. Het groeiend aantal uitvaarten maakte verhuizing naar een groter kantoorpand noodzakelijk. Naast een modern, groot kantoor is er tevens een ruimte voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden rond een uitvaart of bijvoorbeeld een themalezing over rouwverwerking. Daarnaast is er een uitvaartwinkel met een gevarieerd assortiment ‘herinneringsproducten’.

Sieraden en urnen
In de uitvaartwinkel is een fraaie collectie (as)sieraden, gedenkboeken en urnen. U krijgt een goed beeld van de mogelijkheden om (een deel van) de as van een dierbare te bewaren.

De deur staat as zaterdag voor u open. U kunt op uw gemak de verschillende ruimtes bekijken. Graag vertellen wij u meer over de verschillende onderwerpen rondom overlijden, zoals bijvoorbeeld het vastleggen van uw uitvaartwensen.

Samen vorm geven aan het afscheid
Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg is inmiddels vele jaren werkzaam in de regio Midden-Nederland en onderscheidt zich onder meer door intensieve en professionele begeleiding, transparante kostenbegroting en betrokkenheid van (klein)kinderen bij de uitvaart.

Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg
www.vankrimpenstatema.nl
info@vankrimpenstatema.nl
telefoon 033 285 82 34

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >