nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open Huis grafmonumenten Eijgelaar Natuursteen Apeldoorn (maandag)

23 mei 2014


Altijd al eens willen weten hoe een grafmonument gemaakt en geplaatst wordt? Of zelf willen hakken met een hamer en een beitel? Kom dan op maandag 26 mei van 15.30 – 19.30 uur naar het open huis van Eijgelaar Natuursteen aan de Christiaan Geurtsweg 12
in Apeldoorn.

Grafmonumentenadviseurs, steenhouwers, glasspecialisten, beletteraars en het plaatsingsteam willen u graag hun ambachtelijke vak laten zien, uw vragen beantwoorden en laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van grafmonumenten.

Onder het genot van een hapje en drankje kunt u ook de nieuwe showroom met een uitgebreide collectie monumenten en urnen in verschillende materialen en stijlen bekijken. U kunt tijdens het open huis kennis maken met Angelique Peilouw, contactpersoon en gezicht van Eijgelaar Natuursteen Apeldoorn, en kosteloos verschillende soorten documentatie meenemen zoals een modellenboek over grafmonumenten in het algemeen of en specifiek modellenboek met monumenten van glas. Angelique kan met de nabestaanden meedenken om een passend monumenten te realiseren en vrijblijvend een ontwerptekening met offerte maken.

Om het open huis veelzijdig te maken, zullen Edwin en Sander van www.uitvaartzanger.nl voor live pianomuziek en zang zorgen. Een aantal uitvaartgerelateerde bedrijven hun producten en diensten laten zien:

Thanatopraxie – Els de Jager
Rouwboeketten – Bloemist Gorkink Natuurlijk…een bloem
Rouwdrukwerk – Drukkerij Willems
Rouwbedjes voor kinderen – Child’s Heaven
Rouwverwerking - Stichting Lieve Engeltjes
Urnen - De Waterurn
Bijzondere kisten op maat – Houtengrafkist.nl
Bronzen Beelden - Strassacker

Het karakter van het open huis zal informatief, interactief en gezellig zijn.
Eijgelaar Natuursteen Apeldoorn hoopt u 26 mei te mogen ontvangen!

Over Eigelaar
Eijgelaar Natuursteen is al sinds 1862 gespecialiseerd in grafmonumenten, heeft een inspiratietuin & steenhouwerij in Kampen, een showroom & glaskunst atelier in Barneveld en sinds februari ook een showroom in Apeldoorn. Meer informatie kunt u zien op www.eijgelaar.nl.

Eijgelaar Natuursteen: specialist in persoonlijke monumenten van natuursteen, versteend hout, teakhout, RVS, brons, transparant en gekleurd glas.


Foto: Angelique in showroom

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn