nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open Dagen voor branche en consument bij LifeArt Netherlands

11 januari 2012


Life Art Coffins, een internationaal georiënteerde producent van uitvaartkisten, gemaakt van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen, opent haar deuren op 21 en 22 januari a.s. van 11.00 tot 16.00 uur.

Tijdens deze open dagen kunnen geïnteresseerden het gehele productieproces volgen en zo kennis nemen van de ongekende mogelijkheden die het concept te bieden heeft.

Tevens presenteert het team een volledig nieuwe reeks designs: The Dutch Collection, en wordt een nieuw model uitvaartkist gepresenteerd.

Dus, of je nu geïnteresseerd bent in het gebouw, het ongeëvenaarde product zelf, de innovatieve kant, de ongekende mogelijkheden, het milieuaspect, het onovertroffen productieproces, de technische materie, de professionele designmogelijkheden, de eigen ontwikkelde grondstoffen of in de mensen die er dagelijks werkzaam zijn: al deze zaken bij elkaar zullen er zorg voor dragen dat je tijdens een bezoek aan dit unieke bedrijf van de ene verbazing in de andere zult vallen.

En natuurlijk staat er na de rondleiding een lekkere, verse kop koffie voor je klaar, waarbij al je mogelijke vragen en op- of aanmerkingen door het team beantwoordt zullen worden.

Volgens Jeroen Cremers, algemeen directeur en verantwoordelijke voor Europa, is het bedrijf een professionele en betrouwbare partner voor de uitvaartbranche, nu en in de toekomst.

Uniek is dat de levering van een, volledig gepersonaliseerde, naar wens van familie of vrienden gemaakte, uitvaartkist binnen 48 uur op het gewenste adres geleverd kan worden. Mede daarom vertrouwt het bedrijf erop een welkome aanvulling te zijn in een sterk veranderende markt, waarbij het persoonlijke karakter van een uitvaart steeds belangrijker wordt. Consumenten kunnen hun keuze zelf bepalen via de website, de levering vindt plaats via de gewenste uitvaartondernemer.

LifeArt Coffins BV is gevestigd in Herkenbosch, aan de Veldweg 38. Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren 0031-475-390450 en 24 uur per dag bereikbaar via de website: www.lifeartnetherlands.com

WELKOM!


Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE