nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open dag Yarden Crematorium Ockenburgh

15 januari 2016


Het Crematorium Ockenburgh opent na een ingrijpende verbouwing weer haar deuren voor het publiek. Het bijzondere aan deze verbouwing is dat de locatie veel mogelijkheden biedt om met muziek, licht, kleuren en beeld een sfeer te creëren die past bij de overledene en de nabestaanden. De officiële opening voor genodigden vindt plaats op vrijdag 22 januari. Om iedereen de kans te geven het vernieuwde crematorium te zien, is er op zondag 24 januari een open dag.

Feeling Environment


Tijdens de verbouwing heeft het crematorium zich laten leiden door het zogenaamde ‘Feeling Environment’-concept dat is ontwikkeld door Yarden. Dit concept gaat ervan uit dat geuren, kleuren, temperatuur, uitstraling en geluiden van grote invloed zijn op de manier waarop nabestaanden en bezoekers het afscheid ervaren. Er is gekozen voor veel warme, rustgevende kleuren, sfeervolle verlichting en smaakvol meubilair. Carlo Lambregts, locatiemanager: “We vinden het belangrijk dat de omgeving waar het afscheid plaatsvindt zo goed mogelijk aansluit op de emoties van de bezoekers. Dit uiteraard naast de goede dienstverlening van onze medewerkers. Zo kan de ervaring van de plechtigheid een positieve bijdrage leveren aan het totale afscheid en het verwerkingsproces.”

Opening op 24 januari

Op zondag 24 januari is Crematorium Ockenburgh open voor publiek. Iedereen is van 11:00 uur tot 15.00 uur van harte welkom. Er worden rondleidingen gegeven voor en achter de schermen van het vernieuwde crematorium. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bereikbaarheid

Het Yarden Crematorium is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 16:30 uur. Adres: Ockenburghstraat 21, 2553 AA Den Haag. Telefoon: 070 397 8411.

Over Yarden

Met meer dan 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 900 medewerkers, 200 vrijwilligers, 76 uitvaartverzorgers, 41 uitvaartcentra, 24 crematoria, 26 franchisenemers en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE