nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open Dag Westerveld op 10 september

31 augustus 2023

Op zondag 10 september – tijdens de Open Monumentendagen – organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld in Driehuis een Open Dag van 11.00 tot 15.30 uur.

Tijdens de open dag is er een wandelroute die bezoekers aan de hand van een plattegrond door het uitgestrekte gedenkpark en langs de verschillende ruimtes leidt om hen kennis te laten maken met alle mogelijkheden die Westerveld biedt. “We organiseren de Open Dag voor iedereen. Voor jong en oud. Voor mensen die gerichte vragen hebben, maar ook voor mensen die gewoon eens willen rondkijken”, vertelt Ruben Ebbeling, locatiemanager van Westerveld. “Op diverse plekken langs de route, in verschillende ruimtes en in de afscheidssuite van Villa Westerveld staan onze medewerkers klaar om vragen te beantwoorden. Wij gaan graag in gesprek met iedereen.”

“In onze intieme buitenaula Torenduin vinden doorlopend prachtige klankschalensessies plaats, heel betoverend! En behalve dat is ook bij de buitenaula in het Vijverpark livemuziek te horen.” Ook aan kinderen is gedacht: “Op ons grote grasveld bij de vijver organiseren we voor kinderen een knutselactiviteit. Hier is ook een hapje en drankje te verkrijgen.”

Wandeling op inschrijving

Voorafgaand aan de Open Dag organiseert Westerveld voor de liefhebber om 9.30 uur ook een rondwandeling langs bijzondere monumenten. Deze wandeling is onder leiding van een gids die ook verhalen achter de monumenten vertelt. Mensen die willen meelopen op 10 september om 9.30 uur met deze monumentale wandeling dienen zich aan te melden via: info@bc-westerveld.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >