nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open Dag Uitvaartverzorging A. van Pijpen op zaterdag 21 april

9 april 2018

Op zaterdag 21 april houdt Uitvaartverzorging A. van Pijpen een Open Dag in uitvaartcentrum ‘De Ark’, Reigerstraat 17 in Baarn. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur om kennis te maken met de uitvaartbranche en u te laten inspireren door alle mogelijkheden als een uitvaart moet worden geregeld.

‘Een kijkje achter de schermen van een uitvaartondernemer? Ik weet het niet hoor…’
Een begrijpelijke reactie. Je staat immers bewust stil bij vragen die verder gaan dan het leven hier en nu. En dat is precies de bedoeling van Annelies van Pijpen en Anton Blauwendraat van Uitvaartverzorging A. van Pijpen. Zij willen mensen graag de gelegenheid geven om in een ontspannen sfeer kennis te maken met alle aspecten van een uitvaart.

Wat kunt u verwachten?

De Open Dag is een ideale gelegenheid om vragen te stellen aan de uitvaartverzorgers over allerlei aspecten van een uitvaart. Ook wordt u in contact gebracht met organisaties waar Uitvaartverzorging A. van Pijpen mee samenwerkt. Van hen kunt u ook informatie krijgen over bijvoorbeeld begraven, cremeren, rouwvervoer, verzekeringen, notariële zaken, foto- c.q. videoreportages, grafmonumenten, bloemen, rouwkisten, asbestemmingen en nog veel meer. Annelies van Pijpen: ‘Ik ben er zeker van dat u verrast zult zijn, dat u dingen hoort en ziet waar u niet eerder aan hebt gedacht. Zo zal er bijvoorbeeld een presentatie worden gegeven van hoe het opbaren in een lijkwade op een opbaarplank in z’n werk gaat. Na afloop van uw bezoek zegt u misschien: “Ik wist niet dat dat bestond. Wat mooi, dat past precies bij mij.”’ Anton Blauwendraat: ‘Wij kunnen u echt verder helpen op zo’n dag. Bijvoorbeeld door een boekje mee te geven met daarin alle punten waarover u kunt nadenken.’Uitvaartmagazine

Wilt u alvast meer weten over de diverse mogelijkheden? Kijk dan in het Uitvaartmagazine van Uitvaartverzorging A. van Pijpen, dat eind maart huis-aan-huis is verspreid in Baarn, Soest, Eemnes en omgeving. Als u dit magazine niet heeft ontvangen, kunt u een exemplaar ophalen in uitvaartwinkel Stijlvol Gedenken, Leestraat 42 in Baarn.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >