nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open dag Uitvaartpark Westgaarde

23 maart 2006


Zaterdag 25 maart van 11.00 tot 16.00 uur is er op Uitvaartpark Westgaarde een open dag waarbij alle belangstellenden het vernieuwde concept met eigen ogen kunnen aanschouwen.

Westgaarde, tot dusver bekend als grootste begraafplaats en crematorium in de randstad, is 1 maart officieel omgedoopt tot uitvaartpark. Met de naam Uitvaartpark Westgaarde wil de PC Hooft Groep, waar Westgaarde onderdeel van uit maakt, aanduiden dat dit een plaats is waar nagenoeg alles op het gebied van uitvaart mogelijk is. Om dit doel te bereiken is een aantal ingrijpende veranderingen doorgevoerd. De meest opvallende verandering is het ParkCafé Westgaarde waar alle bezoekers een hapje en een drankje kunnen nuttigen.

De nieuwe naamsaanduiding Uitvaartpark Westgaarde staat voor een bundeling van de dienstverlening betreffende opbaren, rouwbezoek, rituele bewassingen, gebedsdiensten, auladiensten, begraven, cremeren en asbestemmingen. Hierdoor kan flexibeler worden ingespeeld op vragen van klanten, op grotere en kleinere uitvaarten, op pieken en dalen in de vraag en op toekomstige ontwikkelingen.

Uitvaartpark Westgaarde
Ookmeerweg 273-275
1067 SP Amsterdam

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >