nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open dag rouwcentrum De Meidoorn (Hess Uitvaartzorg)

26 mei 2015

Al meer dan 100 jaar verzorgt Hess uitvaartzorg begrafenissen en crematies met hart voor de mensen. Eigentijds in werkwijze, ouderwets in degelijkheid. Daarom voelen mensen zich bij Hess thuis. Hess uitvaartzorg heeft haar eigen rouwcentra; “De Meidoorn” in Rotterdam-Schiebroek, “Overschie” in Rotterdam-Overschie en “Hess” in Capelle aan den IJssel. Hess uitvaartzorg verzorgt echter ook de opbaring thuis of in elk ander uitvaartcentrum van uw keuze.

Rouwcentrum ‘De Meidoorn’
Al in de jaren ’80 heeft Hess uitvaartzorg de ruim 70 jaar oude Gereformeerde Meidoornkerk in het groene deel van Hillegersberg-Schiebroek verbouwd tot rouwcentrum. Met smaak, uiteraard. De authentieke uitstraling van de twee lichte aula’s en de ruime ontvangsthal is bewaard gebleven. En zijn beide aula’s te combineren tot één grote zaal. Een stijlvolle inrichting geeft bezoekers een thuisgevoel. Precies zoals wij dat voorstaan.

Open dag rouwcentrum “De Meidoorn”
Rouwcentrum “De Meidoorn” opent zaterdag 6 juni 2015 haar deuren voor het publiek. Tijdens deze OPEN DAG kunt u niet alleen een kijkje achter de schermen nemen, doordat het mogelijk is alle ruimten van het rouwcentrum te bezichtigen, de medewerkers van Hess uitvaartzorg staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen over zaken rondom een uitvaart en verzekeringen. Neem gerust uw polissen mee voor een GRATIS check! Er is een doorlopende demonstratie uitvaartbloemschikken en uiteraard een gratis hapje en drankje. Hess uitvaartzorg besteedt deze dag ook aandacht aan de Stichting Gedenkbos Schiebroekse Park (www.leven-in-schiebroek.nl). Voor iedere bezoeker van de OPEN DAG doneert Hess een bijdrage aan deze stichting die het Gedenkbos in het Schiebroekse Park beheert.

Tijdens deze OPEN DAG ligt een gratis informatiepakket voor u klaar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de OPEN DAG te komen, dan kunt u het informatiepakket ook aanvragen via onze website www.hess.nl of telefonisch via 010-418 23 33.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >