nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open dag De Gedenkteken Specialist te Den Haag 7 juni aanstaande

De Gedenkteken Specialist te Den Haag

3 juni 2007

Hierbij nodigen wij u uit voor de “Open dag” die dit jaar in onze toonzaal aan de Piet Heinstraat 115 - 117 te Den Haag zal plaatsvinden. Wij heten u van harte welkom op donderdag 7 juni aanstaande van 14.00-19.00 uur.

Onder het genot van een hapje en een drankje met onze collega’s uit de andere negen vestigingen van “De Gedenkteken Specialist”, kunt u de toonzaal en ons uitgebreide nieuwe assortiment bezichtigen.

De Gedenkteken Specialist
Piet Heinstraat 115 - 117
2518 CG DEN HAAG
telefoon 070- 345 45 05

email: denhaag@degedenktekenspecialist.nl

Voor een blijvende herinnering

Het kiezen van een gedenkteken voor de laatste rustplaats van uw dierbare is een
delicate taak die u zo goed mogelijk wilt vervullen. Een gedenkteken uitkiezen is dan ook vaak een heel proces. Een persoonlijke benadering, deskundig advies en een luisterend oor, zijn daarbij van essentieel belang.
De Gedenkteken Specialist® biedt u deze ondersteuning met als eindresultaat “een blijvende herinnering” geheel naar uw wens.

De grootste zorg

“De Gedenkteken Specialist® is één van de grootste speciaalzaken op het gebied van grafmonumenten, urnen, gedenksieraden en accessoires met meerdere vestigingen in Nederland. De specifieke aard van deze branche vraagt om een hoge mate van betrokkenheid van de persoonlijk adviseurs bij de nabestaanden. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door betrouwbaarheid en een zeer persoonlijke benadering. Met adviezen en suggesties helpen wij u om een gedenkteken uit te kiezen dat een blijvende en waardige herinnering geeft. Hierdoor hebben wij inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd, niet alleen bij onze clientèle, maar ook bij begraafplaatsen en begrafenisondernemers.

Unieke mogelijkheden

“De Gedenkteken Specialist® biedt u een uitgebreid assortiment van modellen, materiaalsoorten en combinaties daarvan. Het uitgangspunt van De Gedenkteken Specialist® is dat u precies vindt wat u in gedachten heeft, al was het maar omdat de aanschaf van een gedenkteken vaak een kostbare aangelegenheid is. Gaat uw voorkeur misschien uit naar een speciale toevoeging of aanpassing op het gedenkteken of naar iets persoonlijks dat het geheel completeert, dan zoeken wij samen met u naar de mogelijkheden.
Ieder mens is tenslotte uniek en een gedenkteken behoort dat uit te stralen.

Perfecte oriëntatie in onze toonzaal

De Gedenkteken Specialist® begeleidt u niet alleen bij uw keuze, maar verzorgt tevens de administratieve handelingen. Een voorbeeld hiervan is het aanvragen van vergunningen via de Gemeente of begraafplaats. Bovendien besteden wij veel aandacht aan snelheid, service en bieden wij een uitstekende garantie. Mocht u zich inmiddels verder willen oriënteren, dan ontvangen wij u graag in één van onze toonzalen. Daar kunt u kennis maken met onze persoonlijk adviseur die u onze uitgebreide collectie kan tonen. Het assortiment onderscheidt zich door een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Indien u het uitkiezen van het gedenkteken in een voor u vertrouwde omgeving wilt laten plaatsvinden, bestaat de mogelijkheid om u thuis te bezoeken. In dat geval kunt u telefonisch een afspraak maken.De vijf zekerheden van De Gedenkteken Specialist®

1.De grootste collectie gedenktekens, urnen, gedenksieraden en accessoires
2.Een uitstekende service en een perfecte schriftelijke garantie
3.Een goede prijs-kwaliteitverhouding
4.50 jaar ervaring met verkoop, belettering en plaatsing van gedenktekens
5.Onze landelijke organisatie biedt u talrijke mogelijkheden en oplossingen

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE