nieuws

Facultatieve
Sponsors

Open dag crematorium Tilburg in kader van 100 jaar cremeren in Nederland

21 maart 2014

Crematorium Tilburg houdt op zondag 6 april een open dag in het kader van 100 jaar cremeren in Nederland. Tijdens de open dag kan het publiek het hele crematorium, waaronder ook de ovenruimte bekijken. Er is ook ruime gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van het crematorium. Tijdens de open dag kan men ook een kijkje nemen in de nieuwe aula.

U bent welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens de open dag is er ook gelegenheid om uit te zoeken wat er allemaal mogelijk is rond een crematie. Met deze informatie kunnen mensen een uitvaart helemaal invullen naar eigen wens. Dat maakt dat de uitvaart helemaal past bij de overledene en de nabestaanden. Ook aan de inwendige mens is gedacht, tijdens de open dag worden verschillende proeverijen gehouden. U vindt het crematorium aan de Karel Boddenweg nummer 5.

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op de site van Crematorium Tilburg. In de infotheek van Uitvaart.nl kunt u alles lezen over de geschiedenis van het cremeren in Nederland.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >