Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Open Dag bij Crematorium Jonkerbos op zondag 6 oktober

Alle deuren open voor iedereen

donderdag 26 september 2019

Crematorium Jonkerbos (Weg door Jonkerbos 51, Nijmegen) organiseert op 6 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een Open Dag. Alle ruimtes zijn geopend en ook het gedenkpark is toegankelijk voor een rondwandeling. TV-presentatrice Hella van der Wijst is aanwezig en geeft gedurende de dag een aantal interactieve lezingen over rouw en troost. Iedereen is van harte welkom.

Tijdens de open Dag kunnen bezoekers een kijkje nemen in de aula’s, het rouwcentrum en de crematieruimte. Ook het natuurrijke gedenkpark met de columbaria en urnentuinen kan worden bezocht. Medewerkers vertellen over de dienstverlening en laten bijzondere mogelijkheden zien, zoals een rouwfiets en een VIP rouwbus. Uiteraard is ook de koffiekamer geopend, waar de cateringmogelijkheden te bekijken zijn en waar we een hapje en drankje serveren.

Zorgen uit handen

“Crematorium Jonkerbos is gerenoveerd en dat willen we graag laten zien”, vertelt Rob Beursken van Crematorium Jonkerbos enthousiast. “De Boszaal heeft bijvoorbeeld een hele nieuwe uitstraling met veel hout en natuurlijke kleuren. Het is echt heel mooi geworden! Maar behalve dat willen we iedereen ook graag laten zien dat we alles kunnen bieden, dat we eigenlijk alles rondom een uitvaart onder één dak hebben. Zo kunnen we mensen veel zorgen uit handen nemen.”

Crematorium Jonkerbos

Crematorium Jonkerbos is geopend in 1984 en ligt naast de gelijknamige begraafplaats net buiten het centrum van Nijmegen. Crematorium Jonkerbos kan én wil inspelen op alle wensen en biedt daar ook alle ruimte en mogelijkheden voor.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder