nieuws

Facultatieve
Sponsors

Ook uitvaartondernemer worden? Kom naar het Yarden Franchise Event op 3 mei 2017

18 april 2017

Heeft u plannen om uw eigen uitvaartonderneming te starten? Kom dan op woensdag 3 mei aanstaande naar het Yarden Franchise Event. Tijdens deze avond ontvangt u informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchise formule van Yarden. Het event vindt plaats in het crematorium Slangenburg te Doetinchem.

Naast uitgebreide informatie over de franchise formule vertelt een Yarden franchisenemer over zijn/haar werk en ervaringen: wat houdt het franchisen precies in, waar loop je tegen aan, hoe is het om een eigen onderneming te leiden?

Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen. Of om in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden Franchise.

Franchisenemers gezocht

Yarden heeft als afscheidsspecialist een landelijke dekking. Als franchisenemer woont u in het gebied waar u werkt en kent u alle lokale mogelijkheden en specifieke kenmerken van de omgeving.
Wij zijn met name op zoek naar enthousiaste franchisenemers in de gebieden:
· Amersfoort - Bunschoten
· Arnhem Zuid-Oost – Rheden - Velp
· Duiven-Westervoort-Huissen
· Didam-Doetinchem-Steenderen
· Drachten

Interesse

Heeft u interesse om als zelfstandig ondernemer in de uitvaartbranche aan de slag te gaan? Dan bent u van harte welkom op het Yarden Franchise Event. U kunt zich hier aanmelden. U mag maximaal één gast meenemen.

Adres en tijden

Waar: Crematorium Slangenburg, Nutselaer 4, 7004 HJ Doetinchem
Wanneer: woensdag 3 mei 2017
Tijd: 19:00 uur t/m circa 21:30 uur.

Yarden Franchise is een full-service franchise-organisatie en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Dit betekent dat wij onze franchisenemers volledig ondersteuning bieden op onder andere marketing, administratie en inkoop. Meer informatie vindt u op yarden.nl/franchise.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >