nieuws

Facultatieve
Sponsors

Ook in het weekend nog tal van activiteiten vanwege Vergankelijkheidsdag

23 september 2020

Hoewel de Vergankelijkheidsdag dinsdag gehouden is, staan in het weekend nog tal van activiteiten in het teken van de vergankelijkheid. Zo is er een Death Cafe, een workshop voor professionals, een workshop voor mensen in rouw, een meditatie en een uitvaartmarkt.

CareSpace in Amsterdam biedt bijvoorbeeld op vrijdag 25 september, vanaf 17.00 uur tot en met 18.30 uur, de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een Death Cafe. Tijdens een Death Cafe praten mensen met elkaar over hun ervaringen met de dood.

Zilla van Dijk van Rituals to Root houdt op 26 september in Almere haar workshop Uit de Kist, speciaal gericht op mensen die als professional met sterven(den) in aanraking komen.

Robin Zuidam, mede-oprichter van Het Bezinningshuis, neemt je mee in een meditatie op de eigen sterfelijkheid. De meditatie wordt op zondagochtend 27 september aangeboden in Het Bezinningshuis in Hollandsche Rading. 

Op zondag 27 september staat de Plek van Bezieling in Wassenaar in het teken van de Middag van de Vergankelijkheid. Met een ritueelbegeleider, een schrijfster van levensverhalen, een rouwcoach, de catering van Me-Gusta, enkele kunstenaars van herinneringsmonumenten, een voor- en nazorgspecialist, een zangeres, informatie over persoonlijk afscheid en natuurbegraven, belooft het een sprankelende, levendige middag te worden. De bijeenkomst, die van 14.00-17.00 uur duurt, is gratis toegankelijk.

Door te dansen kun je leren omgaan met dood en verlies, is de overtuiging van Marie Goeminne. Ze biedt vanaf zondag 27 september, op vier zondagen, de workshop ‘Dansen met de doden’ aan. In deze workshop, die gehouden wordt in de Amsterdamse praktijk van haar voor Biodynamische Therapie, maken deelnemers verbinding met hun lichaam. 

Meer informatie over deze activiteiten staat hier:
https://www.vergankelijkheidsdag.nl/activiteiten/

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >