nieuws

Facultatieve
Sponsors

ONTWERP JE EIGEN DOODSKIST, IN SECOND LIFE EN REAL LIFE!

Bogra en Uitvaart.Com zetten SL residents aan tot nadenken over de dood

6 februari 2007


Amsterdam, 6 februari 2007 - Begin dit jaar introduceerden de Amsterdamse internetonderneming Uitvaart.Com samen met Nederlands grootste kistenfabrikant Bogra de dood in Second Life. Uitvaart.Com opende er een uitvaartcentrum annex crematorium, Bogra een showroom met uitvaartkisten en urnen. Vandaag lanceren beide partners een nieuw initiatief: ontwerp je eigen uitvaartkist in Second Life!

Inwoners van Second Life kunnen bij de verkoopmachine in het kantoor van Bogra in de Tathlina regio (slurl: http://slurl.com/secondlife/Tathlina/240/201/51/) kosteloos een standaard kist ophalen om deze vervolgens naar eigen wens te ontwerpen en vorm te geven. Alle kisten die door de Second Life residents ontworpen worden, zullen een maand lang te zien zijn bij de kantoren van Bogra en Uitvaart.Com in Second Life. Eind maart zal een vakjury de mooiste kist selecteren.

Deze vakjury bestaat uit vertegenwoordigers uit de nationale (en internationale) uitvaartbranche:


De winnende kist zal vervolgens daadwerkelijk in ‘real life’ door Bogra in productie worden genomen! Verder zal de kist op verschillende uitvaartbeurzen in binnen- en buitenland worden geëxposeerd als de eerste kist die is vormgegeven door een online community. Om de praktische uitvoerbaarheid te garanderen stellen Uitvaart.Com en Bogra wel de voorwaarde dat voor het ontwerp van de kist alleen gebruik wordt gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >