nieuws

Facultatieve
Sponsors

Ontslagen en onrust bij Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal

31 juli 2017

Het bestuur van de Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal heeft drie medewerkers ontslagen. Er zou sprake zijn van een verschil van inzicht. Maar de overige elf medewerkers hebben inmiddels ook niet veel vertrouwen meer in het bestuur, dat meldt RTV Noord.

De vereniging liet de uitvaarten van haar leden tot 2016 uitvoeren door een externe uitvaartonderneming. Maar het bestuur dacht tienduizenden euro’s te kunnen besparen door de uitvaarten zelf uit te voeren. Maar er is kennelijk wat mis gegaan want nu is er een conflict tussen het bestuur en haar medewerkers en wordt het oude uitvaartbedrijf weer tijdelijk ingehuurd om de uitvaarten te verzorgen. De medewerkers dreigen een brief te sturen naar alle 8000 leden als het bestuur de leden niet snel informeert over de gang van zaken. Komende week volgt mogelijk een gesprek tussen de medewerkers en het bestuur, zo meldt RTV Noord.

Reageer op dit artikel

Reacties:


19 mei 2019 om 20:29

F.van hoorn omloop 26 Stadskanaal.

Wij zijn jarenlang gewoon betalend lid geweest.En ineens stopt het.Maar wij hebben wel jarenlang contributie betaald.Is dat zpmaar verdampt?Ik wil graag weyen waar ons goeie geld gebleven is.!!!!


Uw reactie op dit artikel