nieuws

Facultatieve
Sponsors

Online gedenkplaats bij iedere uitvaart; De herinnering blijft met Monuta Gedenkplaats

23 april 2008

Internet krijgt een steeds grotere rol, ook na een overlijden. Monuta biedt nabestaanden bij iedere uitvaart een gratis gedenkplaats. Het helpt nabestaanden om de herinnering aan de overledene te delen met hun omgeving.
Vaak is dit een eerste stap in de verwerking van het verlies.

Dat internet een grotere rol speelt in ieders leven is bekend. Sommige kinderen hebben zelfs vóór hun geboorte al een eigen internetsite. En miljoenen Nederlanders hebben een Hyves pagina. Iemands aanwezigheid op internet houdt niet op na een overlijden. Monuta introduceert Monuta Gedenkplaats. Nabestaanden krijgen de mogelijkheid hiermee de overledene op een eigen site te herdenken.

Nabestaanden kiezen het gewenste internetadres en richten hun eigen gedenkplaats in. De gemaakte internetpagina is bijvoorbeeld te vinden op victorvoorbeeld.monutagedenkplaats.nl. Er is ruimte voor teksten en foto’s maar ook voor filmpjes. Verschillende stijlen zorgen voor een uitstraling die past bij het leven van de overledene. Het maken van een persoonlijke herinneringspagina is snel en eenvoudig. Belangstellenden kunnen een condoleance of andere reactie achter laten. Ook praktische uitvaartinformatie zoals aanvangstijden en een routebeschrijving zijn gemakkelijk toe te voegen. Nabestaanden kunnen bijvoorbeeld via de rouwkaart doorverwijzen naar de gedenkplaats. Monuta Gedenkplaats is gratis bij iedere uitvaart en blijft zolang de nabestaanden willen op internet staan.

Mensen veranderen, de wereld verandert. Daarom vinden we bij Monuta vernieuwing in de uitvaartzorg essentieel. Want ándere mensen maken ándere keuzes. Keuzes voor bijvoorbeeld een herinneringsplek op internet. Monuta maakt deze keuzes mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE