nieuws

Facultatieve
Sponsors

Occasion van de maand juni: Mercedes-Benz E-klasse begrafeniswagen

5 juni 2020


Deze keer in de 'Occasion van de maand' vertelt Ralph van Ravensteijn jullie alles over deze Mercedes-Benz E-klasse begrafeniswagen gebouwd door Huiskamp Carrosseriefabriek.

Mercedes-Benz is al jarenlang steeds populairder in de uitvaartwereld, de klassieke en elegante lijnen in combinatie met in dit geval het moderne glaswerk bij het achter compartiment is dan ook zeer gewild. Budget Hearses heeft er momenteel 3 op voorraad, deze heeft Ralph voor jullie uitgelicht en laat hem ook graag zien.

Waarom Budget Hearses?

Budget Hearses is uw partner op het gebied van de aan- en verkoop van (gebruikte) rouwauto’s. De achterliggende filosofie bij onze manier van werken is dat rouwauto’s niet duur hoeven te zijn.

Een breed netwerk in de uitvaartbranche en lage overheadkosten resulteren bij Budget Hearses namelijk namelijk in een kwalitatief hoogwaardig product voor een gunstige prijs.

We werken hierbij internationaal, zodat we via diverse kanalen vraag en aanbod in beeld kunnen brengen. Op deze manier vermijden we onnodige toeters en bellen, en voorzien we u in hetgeen dat echt belangrijk is; een kwalitatief product voor een relatief lage prijs. Op deze manier krijgt u écht waard voor uw geld!

Interesse in deze auto?

Neem contact op met Marc van Ravensteijn (tel. 06-11188184) of Ralph van Ravensteijn (tel. 06-36538327) of stuur een e-mail naar info@budgethearses.com

Budget Hearses
Driek van Erpstraat 39
NL- 5341 AK Oss
The Netherlands (Europe)
www.budgethearses.com

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Moet u op dit moment een uitvaart regelen?

JA NEE