nieuws

Facultatieve
Sponsors

Occasion van de maand Augustus (1:05 minuut) Volvo V70 Nilsson begrafenisauto

21 augustus 2020


Deze keer in ‘Occasion van de maand’ laat Ralph van Ravensteijn jullie in een kort filmpje kennis maken met twee Volvo V70 Nilsson begrafenisauto’s.

Nilsson is een bekende carrosseriefabriek in Laholm, Zweden. Ze zijn al jaren specialist in het bouwen van ambulances en begrafenisauto’s, voornamelijk Volvo.
Nilsson is een van de weinige bouwers die met een metalen carrosserie werken. Metaal geeft een diepere glans dan kunststof.

Waarom Budget Hearses?

Budget Hearses is uw partner op het gebied van de aan- en verkoop van (gebruikte) rouwauto’s. De achterliggende filosofie bij onze manier van werken is dat rouwauto’s niet duur hoeven te zijn.

Een breed netwerk in de uitvaartbranche en lage overheadkosten resulteren bij Budget Hearses namelijk namelijk in een kwalitatief hoogwaardig product voor een gunstige prijs.

We werken hierbij internationaal, zodat we via diverse kanalen vraag en aanbod in beeld kunnen brengen. Op deze manier vermijden we onnodige toeters en bellen, en voorzien we u in hetgeen dat echt belangrijk is; een kwalitatief product voor een relatief lage prijs. Op deze manier krijgt u écht waard voor uw geld!

Interesse in deze auto?

Neem contact op met Marc van Ravensteijn (tel. 06-11188184) of Ralph van Ravensteijn (tel. 06-36538327) of stuur een e-mail naar info@budgethearses.com

Budget Hearses
Driek van Erpstraat 39
NL- 5341 AK Oss
The Netherlands (Europe)
www.budgethearses.com

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >