nieuws

Facultatieve
Sponsors

NRC: “Vergelijk offertes op Uitvaartmarkt.nl”

11 augustus 2014

In de zaterdageditie van NRC is een gehele pagina gewijd aan de uitvaart met de veelzeggende titel “Slim beknibbelen op een uitvaart“. De krant geeft onder andere tips hoe nabestaanden op de uitvaartnota kunnen besparen. De eerste tip die de krant geeft “Vergelijk offertes op Uitvaartmarkt.nl”.

Over Uitvaartmarkt.nl schrijft NRC “Daarop kun je tot in detail je wensen voor een uitvaart invullen - je eigen of die van een ander, op korte termijn of in de toekomst”. Uitvaartondernemers reageren dan binnen een paar uur kosteloos met een offerte.

Naast het vergelijken van offertes worden de lezers gewezen op de budgetuitvaart-formules. En, zo schrijft NRC, er kan ook bespaard worden door veel zaken zelf te doen: zoals de aangifte van overlijden, een koffietafel thuis en het vervoer naar begraafplaats en crematorium.

“Maar veruit de meeste nabestaanden zitten niet te wachten op al dat regelwerk op zo’n emotioneel moment”, aldus directeur Peter van Schaik van Uitvaartmarkt.nl, een van de geïnterviewden. Zelfs op de vergelijkingssite van Peter van Schaik kiezen mensen eigenlijk nooit voor de goedkoopste uitvaart, zo besluit het artikel.

Naar aanleiding van het artikel zijn er direct tientallen nieuwe offerte-aanvragen binnengekomen uit alle delen van het land.

Het gehele artikel valt online te lezen voor Eur 0,29

Uitvaart.Com, beheerder van de site Uitvaartmarkt.nl, lanceert deze week een vierde update van Uitvaartmarkt.nl met nog meer gemak en mogelijkheden voor zowel nabestaanden als uitvaartondernemers.


.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >