nieuws

Facultatieve
Sponsors

Noviteiten: Nieuw in de collectie bij Amco

4 mei 2015


Amco To Be Remembered introduceert een drietal mooie klassieke rouwkaarten in letterpress. De 3 ontwerpen (Boom, Vogel en Paardenbloem) zijn op ambachtelijk wijze gedrukt op karakteristiek Oud Hollands papier.

Daar waar letterpress kaarten in de geboorte en huwelijksmarkt al bekend zijn en als zeer trendy beschouwt worden, heeft Amco deze trend opgepakt en vertaald naar 3 mooie ontwerpen voor de uitvaartbranche.


De letterpress brieven van Amco zijn geproduceerd door Nederlandse vakmensen, die de oude ambacht van boekdruk tot in de kleinste details beheersen. Samen met het Oud Hollands papier (220 grams) vormt dit een 100 % Nederlands product. Alle letterpress rouwkaarten zijn geproduceerd op een Heidelberg degel.


Letterpress rouwkaarten; Een product met een eeuwenoud tintje.

Letterpress is een ambachtelijke druktechniek, waarbij de inkt verdiept in het papier wordt gedrukt. De letterpress kaarten zijn geschikt om te verwerken op een (laser)printer en zijn verkrijgbaar met bijpassende rouwenveloppen.

Voor meer info of het aanvragen van modellen, kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop: 0315 659 240 of stuur een e-mail naar info@amco-tbr.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >