nieuws

Facultatieve
Sponsors

Noviteit op uitvaartgebied: Wollen kist als een warme deken!

19 februari 2010


Dit is echt nieuw op uitvaartgebied: Een kist uitgevoerd in wol.
Bogra b.v. uitvaartkisten heeft met de Engelse firma ‘Hainsworth’ deze primeur naar Europa gehaald. Zowel kindermaten als volwassen afmetingen. De kist is van 100 % natuurlijke materialen: Schotse schapenwol met ongebleekt katoenen interieur en een wollen dekje om het compleet te maken.De grepen en sluitingen zijn van jute gemaakt met houten klosjes als sluiting.
Bij de kinderkisten kan een persoonlijke invulling worden gemaakt op het bijgeleverde naamschildje.Linda Damhuis van uitvaartkistenfabrikant Bogra b.v.: “We zijn blij dat we met dit product echt iets nieuws kunnen introduceren. De warmte die wol geeft past prachtig bij de sfeer van het laatste afscheid. Alleen al het benoemen heeft precies de emotie die wij in de kisten verwachten. En er is zelfs Koninklijke aandacht voor dit product.”


Prins Charles bekijkt de wollenkist

Hainsworth is een traditioneel Engels familiebedrijf dat vooral bekend is van de biljartlakens, brandweerkleding en vilt voor het klavier van een piano, en natuurlijk wollen dekens. Fameus zijn ze van de kostuums voor de Koninklijke wachters bij ons Nederlands koningshuis en Buckingham Palace.
Linda vervolgt: ‘De kisten zijn vanaf maart leverbaar via de grotere kistendepots van Bogra. Voor meer beeldmateriaal verwijzen wij naar onze website.” Een compleet informatiepakket wordt toegezonden op aanvraag, met een stukje wol om de warmte niet alleen te zien maar ook te voelen!Meer informatie bij Bogra b.v.
Klantenservice telefoon 0228 312545
www.bogra.nl
mail verkoop@bogra.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >