nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nominatie voor Monuta’s wietroostmij.nl in VS

24 oktober 2014


Het online platform wietroostmij.nl, dat Head Office NL voor uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta heeft ontwikkeld, is in New York genomineerd voor een Pearl Award.

De Pearl Awards zijn een initiatief van de Custom Content Council (CCC) in New York. De CCC is in de VS de belangrijkste brancheorganisatie op het gebied van branded content en content marketing. Jaarlijks reikt deze organisatie awards in diverse categorieën uit aan bureaus die, samen met hun klanten, excelleren op het gebied van custom content. Wietrootstmij.nl is genomineerd in de categorie Digital / Best Microsite. De winnaars worden op dinsdag 11 november in New York bekend gemaakt.

Wietroostmij.nl

Het platform wietroostmij.nl maakt onderdeel uit van het Wie Troost Mij programma van Monuta. Naast het platform omvat dit ook het doeboek Wie Troost Mij en een Facebook pagina. Het platform biedt informatie rondom rouwverwerking en verlies en is daarnaast een ontmoetingsplaats voor nabestaanden. Het is een plek waar men elkaar vindt voor steun en een luisterend oor, zijn verhaal kan delen en waar de nagedachtenis aan dierbaren blijft leven via een virtuele Sterrenhemel.

Wie Troost Mij is opgezet op een laagdrempelige manier en vanuit de gedachte dat iedereen die een dierbare is verloren een plek moet hebben om zijn of haar verhaal te delen en een dierbare te herinneren. Zo draagt Monuta haar pay off ‘De steun bij iedere uitvaart’ in letterlijke zin uit.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE