nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwsbrief Lifegem Editie 8 - januari 2004

5 januari 2004

met o.a.:


  • Succesvolle introductie LifeGem in Hongarije
  • Eerste LifeGem diamanten op komst
  • Nieuwe websites in aantocht: ook voor huisdieren
  • DIALoG nog niet vlekkeloos
  • Prijsverhoging per 01-01-2004
  • Nieuw: eigen inscriptie in LifeGem diamant mogelijk
  • DIAS Finance nog niet actief
  • Eerste nieuwsbrief LifeGem US

LifeGem Benelux wenst u voor 2004 veel geluk, voorspoed en bovenal een goede gezondheid toe.

Succesvolle introductie LifeGem in Hongarije
Op donderdag 11 december 2003 heeft er in het Grand Hotel Royal te Boedapest in aanwezigheid van de vele landelijke media, een zeer succesvolle introductie plaatsgevonden van de LifeGem diamant in Hongarije.

Ton Jaspers, naast een aantal specialisten uit de crematie- en diamantenbranche een van de aanwezigen die de personferentie opluisterde, spreekt van een geboeid en geinteresseerd publiek. In een zeer sfeervolle omgeving werd na Nederland wederom een belangrijke stap gezet in relatie tot de Europese beschikbaarheid van de LifeGem diamant. Binnenkort verschijnt de Hongaarse varaint van de (nieuwe) website LifeGem Benelux. In het eerste kwartaal van dit jaar zullen tevens Belgie, Luxemburg, Duitsland en ook Engeland volgen. Hierover meer in onze volgende edities.

Eerste LifeGem diamanten op komst...
Ondanks het feit dat de levering van de blauwe LifeGem diamanten vertraging heeft opgelopen (zie onze vorige edities), is er binnenkort toch sprake van de levering van een aantal gele exemplaren. Dit betekent dat in Europa de eerste levering van een of meerdere LifeGem diamanten plaats gaat vinden.

Nieuwe websites in aantocht: ook voor huisdieren
Niet alleen de website van LifeGem Benelux is grafisch aangepast met als doel deze nog overzichtelijker te maken. Ook zal er een aparte website verschijnen die specifieke informatie gaat bevatten over de beschikbaarheid van een LifeGem diamant voor overleden huisdieren.

LifeGem Benelux is meerdere malen door baasjes van overleden huisdieren benaderd met de vraag of er specifieke informatie beschikbaar is voor hen die zijn getroffen door het verlies van hun trouwe huisdier. Deze informatie gaat er dus komen in de vorm van een nieuwe website. Deze website zal medio maart van dit jaar te bezoeken zijn op www.lifegemvoordieren.nl.

DIALoG nog niet vlekkeloos
De introductie van DIALoG is over het algemeen succesvol verlopen, doch een aantal details is in de praktijk nog niet in orde gebleken. We zijn ten aanzien hiervan hard aan het werk om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Zoals het zich laat aanzien is de volledige functionaliteit nog enkele weken van ons verwijderd.

Alle gecertficeerde LifeGem dealers zullen in de maand januari een praktische instructie krijgen om met DIALoG te kunnen gaan werken.

Prijsverhoging per 01-01-2004
De prijzen van LifeGem diamanten zijn per 01-01-2004 verhoogd. De prijs van een 0.25 karaatrange LifeGem diamant bedraagt thans Euro 2.799,-. ok de overige karaatranges zijn aan een verhoging onderhevig geweest.
Kijk voor de actuele prijzen op www.lifegem.nl.

Nieuw: eigen inscriptie in LifeGem diamant mogelijk
Naast het LifeGem identificatiekenmerk dat in de gordel van de LifeGem diamant wordt gelaserd, is het ook mogelijk om door het Gemological Institue of America een eigen tekst met behulp van diezelfde techniek te laten aanbrengen. Dit kan zijn een naam, een korte tekst of anderszins. De extra tekst kan maximaal uit 75 tekens bestaan.
De kosten voor deze mogelijkheid bedragen Euro 7,50 per teken met een minimum van 10 tekens.

DIAS Finance nog niet actief
De eerder aangekondigde introductie van DIAS Finance per januari 2004, is tot nader bericht uitgesteld. DIAS Finance, een onderdeel van LifeGem Benelux en opgericht met als doel om nabestaanden een LifeGem diamant tegen zeer gunstige voorwaarden op afbetaling te kunnen laten aanschaffen, vindt dat er onvoldoende extra faciliteiten kunnen worden geboden in relatie tot de reguliere kredietmogelijkheden die er al zijn.

Er vinden thans nog onderhandelingen plaats en onze hoop is erop gevestigd dat hier alsnog in wordt geslaagd.

Eerste nieuwsbrief LifeGem US
Ook LifeGem in de Verenigde Staten heeft een eerste nieuwsbrief samengesteld (LifeLine genaamd). Voor u is dit wellicht een unieke gelegenheid om eens kennis te maken met de oprichters van LifeGem. In hun eerste editie stellen Greg en Mike Herro en Dean en Rusty VandenBiesen zich uitgebreid voor.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >