nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwsbericht: Benefix Nabestaandenservice introduceert nieuw abonnement.

7 oktober 2004

ARNHEM – Benefix biedt nabestaanden financiële administratieve ondersteuning aan na een overlijdenssituatie onder de noemer van de Nabestaandenservice. Bijzonder is dat belangstellenden bij leven middels een abonnement deze service kunnen regelen voor de achterblijvende gezins- en familieleden, opdat zij gratis een beroep kunnen doen op de Nabestaandenservice.
Omdat het abonnement meer biedt dan alleen afhandeling van de papierwinkel na het overlijden, introduceert Benefix twee nieuwe abonnementen. Het Profijt abonnement biedt naast advies aan huis over de afhandeling van de papierwinkel ten behoeve van de nabestaanden, abonnees ook 10% korting op de schadeverzekeringen van de OHRA. Door deze samenwerking hebben abonnees direct al profijt van het abonnement. Omdat de prijs voor dit abonnement slechts € 2,50 per maand bedraagt, verdienen de meeste abonnees het abonnement direct al terug.

Het tweede abonnement betreft het Comfort abonnement, dat voor € 6,50 per maand naast volledige afhandeling van de papierwinkel en 10% korting op OHRA-verzekeringen als auto, woonhuis, vakantie, e.d. ook een aantal servicefaciliteiten biedt. Deze servicefaciliteiten bestaan onder andere uit documentenregistratie, sleutelretourservice, beveiligingsservice, privileges met korting op boeken en dvd’s. Deze servicefaciliteiten biedt Benefix aan voor haar abonnees in samenwerking met Seculife. Een uitgebreide beschrijving van de nieuwe abonnementen en de servicefaciliteiten is te lezen op de website www.nabestaandenservice.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE