nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwjaarsviering op Natuurbegraafplaats De Hoevens

4 januari 2016

Op zondag 10 januari 2016 organiseert Natuurbegraafplaats de Hoevens in Alphen van 15.00-17.30 uur een nieuwjaarsviering in ontvangstgebouw 'De Eik'. Met gelegenheid tot bezichtiging van de foto-expositie ‘Mystic Lights’ en een piano- en vioolconcert van Carl van Kuyk en Gyða Stephensen.

Gyða Stephensen en Carl van Kuyk verzorgen tijdens de nieuwjaarsviering een optreden met lichte piano- en vioolmuziek. Gyða is als violiste o.a. verbonden aan Het Nederlands Theaterorkest. Ook begeleidt ze regelmatig popmuzikanten zoals Racoon en Guus Meeuwis. Daarnaast is ze concertmeester van het Möbius Ensemble en geeft ze vioolles aan de Möbius Muziekschool Tilburg. Carl is binnen de Fontys Hogeschool voor de Kunsten verbonden aan het Conservatorium als dirigent van diverse koren, als repetitor aan de afdeling Muziek-en Musicaltheater en als muzikaal begeleider aan de Dansacademie.

Foto-expositie
‘Mystic Lights’ Vanuit zijn ‘Leven in verwondering’ fotografeert Ronald Peeters natuurlijke thema’s waarvan de schoonheid ons in het dagelijks leven wellicht ontgaat. In de expositie ‘Mystic Lights’ zijn de mossen de natuurlijke hoofdrolspelers, door Ronald gefotografeerd in verschillende natuurgebieden in Noord-Brabant. De foto-expositie ‘Mystic Lights’ is t/m 10 januari te bezichtigen op Natuurbegraafplaats de Hoevens. Winterwandelen Natuurbegraafplaats de Hoevens is gelegen op het eeuwenoude Landgoed de Hoevens en midden in een uitgestrekt natuurgebied met o.a. de Regte Heide en ’t Ooievaarsnest. Deze omgeving leent zich uitstekend voor het maken van een frisse winterwandeling. Op zoek naar een mooie route? In het informatiecentrum van de natuurbegraafplaats, dat dagelijks geopend is, zijn routefolders te koop.

De entree bedraagt € 5,- per persoon. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, moet men zich aanmelden via communicatie@dehoevens.nl. Voor meer informatie: www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE