nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe website over het thema uitvaart in Almere

29 januari 2016


Alle relevante informatie over het thema uitvaart in Almere is vanaf vandaag te vinden op de nieuwe website www.uitvaartalmere.nl. De site informeert en inspireert bezoekers over de mogelijkheden om een uitvaart in Almere helemaal naar eigen wens en smaak in te vullen.

De site maakt het voor Almeerders inzichtelijk wat er allemaal mogelijk is rond het thema uitvaart. Bezoekers van de site zullen ontdekken dat het helemaal niet moeilijk of kostbaar hoeft te zijn om een uitvaart persoonlijk te maken. De keuze van de locatie waar de uitvaart wordt gehouden kan bijvoorbeeld al heel veel invloed hebben op het afscheid. De site biedt ook informatie over palliatieve zorg in Almere en de bezoeker vindt er ook hulp voor mensen in rouw. Helaas komt het ook in Almere voor dat iemand zo eenzaam is dat er niemand is die de uitvaart wil regelen. In die situaties neemt de gemeente Almere de regie over het afscheid. In het hoofdstuk Eenzame uitvaart in Almere is te lezen hoe deze uitvaarten worden geregeld. De site biedt ook tips voor mensen met een heel klein budget. Niet iedereen weet wat een uitvaartondernemer eigenlijk allemaal doet voor nabestaanden. Ook die informatie in te vinden op de nieuwe website.

Op www.uitvaartalmere.nl zijn alle onderdelen rond het thema uitvaart beschreven in overzichtelijke hoofdstukken. Op de site staan ook tientallen korte video’s waarin onderwerpen worden getoond.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >