nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe website Dodenakkers.nl

8 maart 2010


Na negen jaar heeft Stichting Dodenakkers.nl een geheel nieuwe website gelanceerd. De oude site voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen en daarom werd het tijd voor een meer dynamische website. Vooral voor de honderden dagelijkse bezoekers biedt de nieuwe website meer gebruiksgemak en een beter overzicht.

Er is veel veranderd, maar de basisstructuur van de website is in tact gebleven. De website is verdeeld in een vijftal hoofdonderwerpen, te weten Artikelen, Begraafplaatsen, Beroemde graven, Grafpoëzie en Oorlog. Deze onderwerpen worden ondersteund door bekende subonderdelen als Symboliek en Termen en Begrippen. Ook zijn er nieuwe onderdelen te vinden als Funerair Nieuws en is er de mogelijkheid om tal van korte items uit de nieuwsbrieven nog eens terug te lezen. Daarnaast is het nu mogelijk om te zoeken in de ruim 500 artikelen die de site op dit moment telt.

‘Dood in Nederland’ beter bekend als ‘dodenakkers.nl’ is de grootste Nederlandstalige website over funerair erfgoed in Nederland met ruim 200.000 unieke bezoekers op jaarbasis.

URL: http://www.dodenakkers.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE