nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe versie van Uitvaart.nl live!

De complete uitvaartgids

27 juli 2011

Heldere, rustige vormgeving

De bekende website over alles wat er komt kijken bij een uitvaart, http://www.uitvaart.nl, is vandaag opnieuw gelanceerd. Naast techniek en vormgeving, is vooral ook de inhoud van de site onder handen genomen. De nieuwe indeling is gebaseerd op maandenlang onderzoek onder consumenten.

Heldere, rustige vormgeving

Meest in het oogspringend is het nieuwe uiterlijk van de site. Zo heeft het logo een frisse update gehad. De nieuwe site maakt gebruik van rustiger kleuren, heeft een groter lettertype en gebruikt ook veel 'functioneel' wit voor beter leescomfort.

Consumenten centraal

Uitvaart.Com heeft een expert voor de (internet) redactie aangetrokken. Deze heeft alle informatie opnieuw bezien en, op basis van consumentenonderzoek, nieuwe informatiepaden aangelegd. De nieuwe site is niet langer gebaseerd op de logistiek van de uitvaartbranche maar op de verwachtingen van consumenten. Zo kunnen zij sneller en intuitiever hun weg vinden. Bovendien kunnen bezoekers op iedere pagina laten weten hoe behulpzaam deze was.

Informatief en relevant

Een informatiepagina bestaat naast de basisinformatie uit een linker- en een rechterkolom waar gerelateerde bedrijven, videoreportages, vragen en antwoorden van de aan Uitvaart.nl verbonden deskundigen worden getoond. Bezoekers van de site vinden bij elk relevant onderwerp op dezelfde pagina de bedrijven die hen verder kunnen helpen.

Verbeterde techniek

Ook ‘onder de motorkap’ heeft de site veel vernieuwing ondergaan. De nieuwe site is vanaf de grond opnieuw opgebouwd en houdt rekening met de laatste trends en aanwijzigingen voor vindbaarheid in zoekmachines. Zo wordt de site nog makkelijker vindbaar.

Permanente kwaliteitsbewaking

Het heeft meer dan 2 jaar geduurd voordat de nieuwe site klaar was. Nu de site eenmaal is geoptimaliseerd, zullen we de nieuwe site continue evalueren, aanpassen en verbeteren.

Reageer op dit artikel

Reacties:


28 juli 2011 om 12:17

Bas Bleijendaal

Erg mooi logo. Nette website, goed geprogrammeerd, strak, snel, overzichtelijk.


28 juli 2011 om 12:05

Sylvia Dekker

Gefeliciteerd! Dat we er allemaal maar van kunnen gaan genieten!


Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn