Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuwe uitvaartonderneming in Zoetermeer maakt vliegende start

donderdag 31 mei 2022

Enkele maanden geleden startte Jeanette Jansen-Pot een nieuwe uitvaartonderneming in Zoetermeer: Uitvaartzorg Jeanette. Eigenaresse Jeanette werkte jarenlang voor een grote uitvaartonderneming in de regio Den Haag maar is dus sindskort voor zichzelf begonnen om meer tijd te kunnen besteden aan de families die een beroep op haar doen. Het is precies de combinatie van persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring die voor een vliegende start heeft gezorgd, aldus eigenaresse Jeanette.

Jeanette, zelf woonachtig in Zoetermeer, weet als geen ander wat er op het gebied van begraven en cremeren mogelijk is in Zoetermeer en omgeving. Jarenlange was zij uitvaartleidster voor een grote uitvaartonderneming in Den Haag en Delft en heeft alle uitvaartlocaties goed leren kennen. Maar als families er echt om vragen, ben ik ook bereid nog verder te gaan, aldus Jeanette. Ook families in omliggende gemeentes als Rotterdam, Schiedam, Rijswijk, Delft en Leiden kunnen een beroep op haar doen.

Persoonlijke aandacht èn jarenlange ervaring zijn niet de enige redenen waarom deze Zoetermeerse uitvaartonderneming een vliegende start kent. Ook de tarieven zijn meestal lager dan die van Zoetermeerse collega's. Dat komt omdat Uitvaartzorg Jeanette is aangesloten bij een landelijke samenwerkingsverband, waardoor er scherp in kan worden gekocht. "En dat voordeel geef ik aan mijn klanten door", aldus Jeanette. "Soms kan dat honderden euro's tot zelfs duizenden euro's schelen".

Altijd bereikbaar

Een goede uitvaart start met goede voorlichting. Daarom heeft Uitvaartzorg Jeanette een uitgebreide website met alle informatie over een uitvaart in Zoetermeer. Zo worden de verschillende crematoria in de regio besproken waaronder natuurlijk Crematorium Meerbloemhof maar ook crematoria en begraafplaatsen in omliggende gemeentes zoals Crematorium Ockenburgh en Haagse Duinen in Den Haag en crematorium Eikelenburg te Rijswijk. En wie dan nog met vragen zit, kan altijd contact opnemen.

Contactinformatie

Telefoon: 079 – 82 00 383
E-mail: contact@uitvaartzorgjeanette.nl
Website: https://www.uitvaartzorgjeanette.nl/contact/

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in zoetermeer op www.uitvaart-zoetermeer.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder