nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe site Uitvaartkaart.nl schot in de roos!

Uitvaartkaart.nl al meer dan 30.000 bezoekers

25 februari 2008


De relatief nieuwe internetsite www.uitvaartkaart.nl heeft in minder dan 1 jaar tijd al bijna 30.000 bezoekers getrokken. Kennelijk valt de (geo)grafische manier van presenteren in de smaak bij consumenten. En .... bij adveerders want vandaag ontving exploitant Uitvaart.Com de 281e aanmelding van een uitvaartonderneming en het 67e crematorium!

Uitvaart.Com lanceerde 6 maart 2007 Uitvaartkaart.nl, een op Google Maps gebaseerde website waar alle klanten van Uitvaart.Com (geo)grafisch worden gepresenteerd.

Een dergelijke, op Google Maps gebaseerde toepassing wordt ook wel Google mash-up genoemd. Met Uitvaartkaart.nl kunnen bezoekers eenvoudig zien hoe crematoria, uitvaartcentra, mortuaria e.d. over Nederland verspreid zijn. Klanten van Uitvaart.Com worden kosteloos op de nieuwe site gepresenteerd.
Behalve voor consumenten is www.uitvaartkaart.nl ook interessant voor professionals. Zo wordt met een simpele zoekopdracht bv de geografische spreiding van crematoria of kistenfabrikanten inzichtelijk en ziet men ook of, en zo ja, waar er nog plek is voor een nieuwe vestiging.

In de onderstaande statistieken die het bezoek aan de site registreren, ziet u dat bezoekers vooral geinteresseerd zijn in de locaties van crematoria, uitvaartondernemingen en, opvallend, aanbieders van assieraden.Tot slot nog wat statistieken over het totaal aantal bezoekers aan de website.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >