nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuwe site Uitvaartbeurs.nl bundelt alle informatie over Vakbeurs Uitvaart 2012

9 juli 2012


Vandaag lanceert BV Uitvaart.Com een nieuwe site Uitvaartbeurs.nl. De site is helemaal gewijd aan de aankomende vakbeurs Uitvaart 2012 die eind september los barst. De site verzamelt al het nieuws over de aankomende beurs, blikt vooruit maar ook terug naar de vorige editie.

Zo zijn er films te zien van diverse activiteiten die BV Uitvaart.Com heeft georganiseerd tijdens de vakbeurs Uitvaart 2008. Ook dit jaar zal BV Uitvaart.Com een groot aantal activiteiten organiseren op de beurs. De site Uitvaartbeurs.nl wordt dé plek waar u de laatste nieuwtjes zult vinden en waar u zich kunt opgeven voor de activiteiten die BV Uitvaart.Com gaat organiseren. Ook u kunt uw beursplannen delen op Uitvaartbeurs.nl. Heeft u een interessante nieuwtje over uw beursplannen? Mail ons op info@uitvaart.nl en wij plaatsen het op de site. En natuurlijk zijn er advertentiemogelijkheden voor die bedrijven die hun aanwezigheid op de beurs èn hun organisatie nu al bekend willen maken aan geïnteresseerden. Wie zich deze week aanmeldt, krijgt 25% 'early bird' korting op de advertentietarieven!

Business-to-Business
Uitvaartbeurs.nl is, naast Uitvaartbranche.nl en Uitvaartvacatures.nl, al weer de derde business-to-business site die BV Uitvaart.Com beheert. Uitvaartbeurs.nl is tevens bereikbaar via Uitvaartexpo.nl, Uitvaartbeurs.be, Uitvaartbeurs.eu, Uitvaartbeurs.tv, Uitvaartbeurzen.nl, Uitvaartbeurzen.be, Uitvaartbeurzen.eu.

Uitvaartbeurs.nl is ook te volgen via het Twitter-account @uitvaart2012.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE